Bekijk de XMILE documentaire over het product, toepassing en de opmerkelijke resultaten

Toepassingen


De levering van XMILE brandstoffen voor het wegverkeer zijn in volle gang. De XMILE diesel en benzine presteren gelijk aan de hoge kwaliteit brandstof die autofabrikanten gebruiken bij de ontwikkeling en testen van de motoren. De auto’s en vrachtauto’s welke op XMILE brandstof rijden halen de hoogst mogelijke prestaties op vermogen en zuinigheid.

XMILE is in 2005 doorontwikkeld om te presteren op de huidige wegbrandstof die is voorzien van enkele procenten biodiesel en bio-ethanol. In tegenstelling tot andere kwaliteitsbrandstoffen is XMILE benzine en diesel niet voorzien van toevoegingen die het brandstofsysteem en de motor schoon moeten houden. XMILE zorgt al in de tank dat de brandstof geen vervuiling kan afzetten in zowel het brandstofsysteem als in de motor.
Voor de auto’s en vrachtauto’s zijn er nu al meer dan 50 tankstations welke XMILE benzine en diesel aanbieden. Voor de thuistankers zijn er over het gehele land brandstofleveranciers die de XMILE brandstof kunnen afleveren. Besparingen zijn tot de verbeelding sprekend, brandstofbesparing tot 8% en een uitstootreductie van CO van 75%, HC van 91% en N0x van 8%. Voor dieselauto’s betekent dit een aanzienlijke vermindering van de rookuitstoot. Voor de benzineauto’s is een lage uitstoot belangrijk voor de goede werking en behoud van de katalysator. Voor beide type auto’s is het geen enkel probleem meer om door de uitlaatgastest van de APK te komen.